Om mig

Jag heter Matilda Hedberg, och bor i Borlänge.
Kaniner har jag alltid haft runt omkring mig - tack vare min syster. Det är även tack vare henne jag blivit intresserad av renrasigt och att ställa ut. Det är så praktiskt att ha en syster som är äldre och vet massor om det man själv är intresserad av - är det nåt jag inte vet men måste få reda på snabbt (tex om jag misstänker att det är något fel på kaninerna) behöver jag bara ringa och fråga.
Jag gillar inte bara kaniner utan även andra djur, som tex hundar, katter, marsvin, råttor mm. Men pga att min pappa är allergisk så får jag inte ha djur inne (i alla fall inte som bor inne, om en kanin kommer in och hälsar på är det ingen katastrof ). Å där kommer fördelarna med min syster igen - hon föder inte bara upp kaniner utan har massa andra djur också, 5st hundar, 4st katter, 4 getter, och 2 hästar. En annan sak som jag gillar att göra är att rita/måla och pyssla. Men den mesta tiden går till kaninerna - jag har ju dem inte bara för att avla och ställa ut, utan också till kel och lite hoppning.

Jag har genomgått grundkurs i villkor för hållande, uppfödning och försäljning m.m av kaniner, den 8-9 maj 2010, godkänd av JordbruksverketEn gammal bild från när jag var ca 4 år.

  
Många priser har det trots allt blivit genom åren.